Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Configuració de les galetes
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i que podria no estar actualitzada.
Penso que en la ponència no s'han tractar o no s'han tractat prou bé temes més del dia a dia que afecten profundament al dia a dia dels centres educatius.
Els centres educatius no són prou autònoms i ser autònom no només significa escollir la plantilla de professors, també significa el grau d'afinitat educativa entre els centres i les famílies, el finançament intern i el grau d'autonomia curricular que es tingui. Però l'autonomia també pot xocar amb el principi d'equitat gràcies al finançament extra, el que no prové dels organismes públics, sinó de les famílies.
L'autonomia, com ve es diu a la ponència, requereix de l'emergència de projectes educatius alternatius i diversos però aquests es topen amb varis problemes. Un és la quasi impossibilitat de les famílies d'escollir centre públic segons el projecte i ideologia de centre, sinó que bàsicament han d'escollir-lo per proximitat i l'avinentesa educativa entre famílies i escola és una clau de l'èxit educatiu. Els pares potser haurien de poder escollir un centre també segons el projecte educatiu que aquest té i els centres potser també haurien de poder prioritzar l'entrada de famílies segons el grau expectatives o d'afinitat educativa d'uns i d'altres. Naturalment, això pot representar un perill i es pot convertir en una eina de selecció discriminatòria d'escola o famílies, de manera que aquesta selecció només s'hauria de poder fer dins de l'àrea educativa que correspongui a cada família.
Els centres concertats i els públics haurien de rebre el mateix finançament públic i estar en igualtats de condicions sempre, tant pel centre, com per a les famílies, tal i com passa en molts països europeus. El fet d'haver-hi escoles públiques i concertades, s'hauria de viure com un fet positiu, ja que s'amplia i s'ajusta més l'oferta educativa als perfils de les famílies i a la seva concepció de l'ensenyament.
Però continuant amb el tema finançament, a la ponència no es parla d'un gran greuge de desigualtat de recursos que comporta la quota de l'AMPA. Les AMPA tenen llibertat de demanar una quota anual a les famílies que acaba sent molt variable. No cal dir que no és la mateixa recaptació la que s'obté en un centre públic o concertat d'un barri benestant, en el que hi ha un nivell d'atur baix i les famílies tenen uns ingressos econòmics alts, a les d'una AMPA que es troba en una zona socialment deprimida, amb un perfil de famílies de nivell socioeconòmic baix, amb atur i altres problemes econòmics. Tampoc és el mateix el grau d'implicació, de creació de projectes i de cooperació amb el centre educatiu, entre famíli
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Penso que en la ponència no s'han tractar o no s'han tractat prou bé temes més del dia a dia que afecten profundament al dia a dia dels centres educatius.\r\n\r\nEls centres educatius no són prou autònoms i ser autònom no només significa escollir la plantilla de professors, també significa el grau d'afinitat educativa entre els centres i les famílies, el finançament intern i el grau d'autonomia curricular que es tingui. Però l'autonomia també pot xocar amb el principi d'equitat gràcies al finançament extra, el que no prové dels organismes públics, sinó de les famílies. \r\n\r\nL'autonomia, com ve es diu a la ponència, requereix de l'emergència de projectes educatius alternatius i diversos però aquests es topen amb varis problemes. Un és la quasi impossibilitat de les famílies d'escollir centre públic segons el projecte i ideologia de centre, sinó que bàsicament han d'escollir-lo per proximitat i l'avinentesa educativa entre famílies i escola és una clau de l'èxit educatiu. Els pares potser haurien de poder escollir un centre també segons el projecte educatiu que aquest té i els centres potser també haurien de poder prioritzar l'entrada de famílies segons el grau expectatives o d'afinitat educativa d'uns i d'altres. Naturalment, això pot representar un perill i es pot convertir en una eina de selecció discriminatòria d'escola o famílies, de manera que aquesta selecció només s'hauria de poder fer dins de l'àrea educativa que correspongui a cada família. \r\n\r\nEls centres concertats i els públics haurien de rebre el mateix finançament públic i estar en igualtats de condicions sempre, tant pel centre, com per a les famílies, tal i com passa en molts països europeus. El fet d'haver-hi escoles públiques i concertades, s'hauria de viure com un fet positiu, ja que s'amplia i s'ajusta més l'oferta educativa als perfils de les famílies i a la seva concepció de l'ensenyament. \r\n\r\nPerò continuant amb el tema finançament, a la ponència no es parla d'un gran greuge de desigualtat de recursos que comporta la quota de l'AMPA. Les AMPA tenen llibertat de demanar una quota anual a les famílies que acaba sent molt variable. No cal dir que no és la mateixa recaptació la que s'obté en un centre públic o concertat d'un barri benestant, en el que hi ha un nivell d'atur baix i les famílies tenen uns ingressos econòmics alts, a les d'una AMPA que es troba en una zona socialment deprimida, amb un perfil de famílies de nivell socioeconòmic baix, amb atur i altres problemes econòmics. Tampoc és el mateix el grau d'implicació, de creació de projectes i de cooperació amb el centre educatiu, entre famíli"},"title":{"ca":"Centre educatiu"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...