Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Mostra el text originalAdvertència: Pot ser que el contingut sigui traduït automàticament i no sigui 100% acurat.
Actualment la xarxa d’equipaments cívics està composada per 172 equipaments cívics, entre els que hi ha ludoteques, hotels d’entitats, cases del mar, casals de gent gran i casals cívics. Ens trobem doncs, després de 20 anys, davant de la necessitat d’una nova regulació d’aquests equipaments cívics que doni resposta als profunds canvis socials, culturals i demogràfics i econòmics que s’han esdevingut.
La xarxa d’equipaments de la Direcció general d’Acció Cívica i Comunitària està formada per diferents tipologies d’equipaments segons els col·lectius als quals s’adrecen. En aquest sentit, es vol configurar un model d’equipament que doni resposta a les noves realitats i necessitats, basat en la polivalència, les relacions entre diferents generacions i cultures, que integri tothom, fomenti la cohesió social i n’eviti l’aïllament.
Aquest model s’emmarca en la concepció d’un espai obert a les persones de totes les edats i condicions, un veritable espai de convivència i de relacions on tothom que ho desitja pot participar en projectes i activitats, atenent els seus interessos, necessitats, aptituds i coneixements, un punt de referència per a les famílies i a la vegada un espai que doni suport a les iniciatives que les entitats i les institucions duguin a terme en l’àmbit del treball per a la comunitat i facilitin l’intercanvi d’informació, de coneixements i de recursos, creant així l’oportunitat d’un enriquiment mutu de gran valor. Un espai que fomenti la inclusió social de totes les persones.
En el marc d'aquesta iniciativa, s'inicia aquesta consulta pública prèvia per tal que la ciutadania, entitats sense afany de lucre de caràcter cívico-social, institucions públiques de caràcter cívico-social i responsables dels equipaments cívics puguin fer les aportacions oportunes en relació al nou decret dels equipaments cívics de la Generalitat de Catalunya.
En aquest sentit, la Generalitat ha preparat una Memòria preliminar,(Enllaç extern) que podeu consultar en els documents anexats a sota.
Objectiu de la consulta
Informar de la creació d’una nova regulació bàsica de la xarxa d’equipaments cívics del Departament de Treball, Afers socials i Famílies, que:
Permeti recollir les propostes de millora que puguin fer tant les entitats públiques com les privades, les persones usuàries dels equipaments i ciutadans o col·lectius que es puguin sentir interpel·lats a participar en la definició i finalitats dels equipaments cívics de la xarxa d’equipaments cívics de la Generalitat de Catalunya.
Permeti recollir les aportacions d’entitats vinculades al col·lectiu de la gent gran, així com les persones usuàries dels casals de gent gran sobre la conversió d’aquests en espais oberts a tota la ciutadania.
Propostes
De forma orientativa es plantegen les següents preguntes:
Esteu d’acord en què s’unifiqui la normativa reguladora, per tal que hagi més transparència, i que sigui més clarificadora a l’estar unificada?
Esteu d’acord en el nou model d’equipament cívic plantejat, més integrador i inclusiu?
Enllaços addicionals
Podeu consultar la normativa aplicable als equipaments cívics en els següents enllaços:
Recordeu que per tal de fer arribar les vostres aportacions, heu d'adreçar-vos a l'apartat PROPOSTES. Per tal de realitzar una proposta, haureu d'enregistrar-vos prèviament al en aquest portal facilitant un correu electrònic i nom d'usuari.
1) ciutadania en general 2) Entitats sense afany de lucre de caràcter cívico-social 3) Institucions públiques de caràcter cívico-social -4) Responsables dels equipaments cívics
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.
Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.
Fases del procés
Fase en la que es recullen les propostes i aportacions.
Fase en la que la Generalitat de Catalunya elabora un informe amb totes les aportacions recollides per valorar la possibilitat d'incorporar-les o no a l'articulat.
Compartís