Skip to main content
Information about the cookies used on the website

We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.

Mostra el text original Advertència: Pot ser que el contingut sigui traduït automàticament i no sigui 100% acurat.

Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals

Challenge: REPTE 1. CONEIXEMENT

Description

L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, interpretació i explotació estadística de les dades (determinació del/s factor/s de correcció); sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

Objectives

Distribució/Restaurants/Càterings/Menjadors col·lectius/Llars

Beneficiaries

Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Requeriments

1r semestre 2019 - 2n semestre 2020

Indicators

% de malbaratament alimentari en la FORM

Keywords

Quantificació, malbaratament alimentari, residus orgànics