Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can configure and accept the use of the cookies, and modify your consent options, at any time.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals

Challenge: REPTE 1. CONEIXEMENT

Description

L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, interpretació i explotació estadística de les dades (determinació del/s factor/s de correcció); sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

Objectives

Distribució/Restaurants/Càterings/Menjadors col·lectius/Llars

Beneficiaries

Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Requeriments

1r semestre 2019 - 2n semestre 2020

Indicators

% de malbaratament alimentari en la FORM

Keywords

Quantificació, malbaratament alimentari, residus orgànics

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share