Saltar al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals

Reto: REPTE 1. CONEIXEMENT

Descripción

L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, interpretació i explotació estadística de les dades (determinació del/s factor/s de correcció); sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

Objectivos

Distribució/Restaurants/Càterings/Menjadors col·lectius/Llars

Beneficiarios

Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Requerimientos

1r semestre 2019 - 2n semestre 2020

Indicadores

% de malbaratament alimentari en la FORM

Palabras clave

Quantificació, malbaratament alimentari, residus orgànics

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir