Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Configuració de les galetes
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i que podria no estar actualitzada.
Hola, sóc Ruth Pardo, alumna del cicle superior d'Animació Sociocultural i Turística.
Vull començar exposant que pel que observo avui en dia, els nens continuen sen educats mitjançant deures, deures i més deures, cosa que els hi treu molt de temps, tan a ells com als pares, per poder fer altres activitats com ara relacionar-se amb els amics o alguna extraescolar que també els hi aporti alguna eina educativa fora de l'escola. Penso que a part de només centrar-se en feina feta a casa i estar a classe escoltant al/la professor/a, ens hauríem de centrar més en transmetre valors als estudiants i així estalviar males actituds que poden influir en el seu futur. En això últim també és important l'actitud dels pares, ja que el que es transmet a casa es duu a l'escola. Sí que el/la professor/a forma part en l’educació, però la seva verdadera tasca és transmetre coneixement i la dels pares transmetre els valors.
Per una altra banda, l'educació està centrada en una nota, som un número, un número que en realitat no diu res d'un mateix, ja que, per més que es tregui més o menys nota, en un treball o examen, lo important son les competències de la persona i comprovar si a l'hora de la veritat té les aptituds suficients per desenvolupar tasques en el seu futur lloc de treball.
També, es contempla la necessitat de memoritzar tot allò que es pot dies abans de l'examen i quan arriba el moment apareix la “bulímia estudiantil”. Aquell fet de seure a la cadira i començar a vomitar tot allò que s'ha "après" per a després oblidar-ho.
Un altre aspecte a destacar és el esbroncar a l'estudiant si no fa bé una determinada tasca. Lo correcte seria explicar de bones maneres el que ha fet malament, intentar que ho entengui i motivar-lo per què vegi la confiança que tens en ell/a de que a la pròxima ho pot fer millor, i encara que això no sigui així, recordar-li lo bo que és en la seva assignatura preferida.
Pel que fa el tema de les tecnologies i xarxes socials, em sembla un tema interessant i innovador. Es podria treure profit per l'aprenentatge, ja que la xarxa disposa de moltíssima informació. Respecte a les xarxes socials s'ha de controlar per a que es fan servir. Si se'ls hi dona bon ús poden sorgir activitats que poden servir per l'aprenentatge, com entrar en algun debat d’un grup de Facebook amb alguna temàtica que els transmeti alguna cosa constructiva.
Moltes gràcies per la vostra atenció,
Ruth
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Hola, sóc Ruth Pardo, alumna del cicle superior d'Animació Sociocultural i Turística.\r\nVull començar exposant que pel que observo avui en dia, els nens continuen sen educats mitjançant deures, deures i més deures, cosa que els hi treu molt de temps, tan a ells com als pares, per poder fer altres activitats com ara relacionar-se amb els amics o alguna extraescolar que també els hi aporti alguna eina educativa fora de l'escola. Penso que a part de només centrar-se en feina feta a casa i estar a classe escoltant al/la professor/a, ens hauríem de centrar més en transmetre valors als estudiants i així estalviar males actituds que poden influir en el seu futur. En això últim també és important l'actitud dels pares, ja que el que es transmet a casa es duu a l'escola. Sí que el/la professor/a forma part en l’educació, però la seva verdadera tasca és transmetre coneixement i la dels pares transmetre els valors.\r\nPer una altra banda, l'educació està centrada en una nota, som un número, un número que en realitat no diu res d'un mateix, ja que, per més que es tregui més o menys nota, en un treball o examen, lo important son les competències de la persona i comprovar si a l'hora de la veritat té les aptituds suficients per desenvolupar tasques en el seu futur lloc de treball.\r\nTambé, es contempla la necessitat de memoritzar tot allò que es pot dies abans de l'examen i quan arriba el moment apareix la “bulímia estudiantil”. Aquell fet de seure a la cadira i començar a vomitar tot allò que s'ha \"après\" per a després oblidar-ho.\r\nUn altre aspecte a destacar és el esbroncar a l'estudiant si no fa bé una determinada tasca. Lo correcte seria explicar de bones maneres el que ha fet malament, intentar que ho entengui i motivar-lo per què vegi la confiança que tens en ell/a de que a la pròxima ho pot fer millor, i encara que això no sigui així, recordar-li lo bo que és en la seva assignatura preferida.\r\nPel que fa el tema de les tecnologies i xarxes socials, em sembla un tema interessant i innovador. Es podria treure profit per l'aprenentatge, ja que la xarxa disposa de moltíssima informació. Respecte a les xarxes socials s'ha de controlar per a que es fan servir. Si se'ls hi dona bon ús poden sorgir activitats que poden servir per l'aprenentatge, com entrar en algun debat d’un grup de Facebook amb alguna temàtica que els transmeti alguna cosa constructiva.\r\n\r\nMoltes gràcies per la vostra atenció,\r\n\r\nRuth"},"title":{"ca":"L'alumnat"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...