Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Configuració de les galetes
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i que podria no estar actualitzada.
ALICIA GIL_ANNA BERTRAN
2on A EU Formatic Barcelona
-Com definiries economía col·laborativa? Parlem bàsicament de consum col·laboratiu? Forma part de l’economia social i solidària? Segons la teva opinió, què és i que no és economía col·laborativa?
L’economia col·laborativa es la interacció entre dos o més persones que poden beneficiar a moltes més. La diferència important radica en que un usuari pot agafar diversos rols a la vegada. Pot ser comprador o venedor a l’hora i forma part de una economia social. L’economia col·laborativa es que conductors particulars funcionin com a taxis. Blablacar: gràcies a aquesta plataforma, els usuaris poden compartir les despeses de viatges en cotxe entre ciutats. També hi ha solucions per compartir i trobar pàrquing com Parkfy.
-En quines condicions creus que aquestes plataformes s’han de considerar un model de negoci similable el concepte “empresa tradicional” i no només un simple connector d’oferta i demanda?
Els negocis tradicionals cada vegada més tenen plataformes digitals, així que es consideren com una empresa tradicional, no simplement una plataforma, ja que es un suport al negoci tradicional.
-Penses que l’administració hauria de tenir més control sobre el que s’ofereix i es demanda mitjançant les plataformes i aplicacions digitals? O ha de dirigir els seus esforços a què els sistemes de reputació de les plataformes digitals funcionin correctament?
Si l’administació tingués més control sobre el que s’ofereix i es demanda, obtindriem molta informació de una manera molt fácil i segurament la informació correcta, però no s’ha de deixar de costat el bon funcionament de la plataforma, sinó la gent deixarà d’interessar-li aquesta plataforma digital.
-Creus que és interessant recollir aquest tipus d’informació?
Si, em sembla interessant recollir aquest tipus d’informació perque així la plataforma pot saber més sobre les necessitats dels receptors, les características del públic que utilitza aquesta plataforma i el què volen.
-Segons la teva opinió, el sistema actual està pensat per encaixar aquest nou agent? Quins creu que són els aspectos bàsics a considerar per adaptar el nostre sistema a quest nou agent?
El ciutadà agent productor pot dificultar el sistema actual, ja que aquest agent es més económic que l’actual i l’unic que pot aportar al sistema actual son pèrdues. Un dels aspectes bàsics són baixar els preus, fer promocions i sobretot actualitzar-se a les noves tecnologies i plataformes.
-Quan una activitat es considera activitat de l’economia col·laborativa? És a dir, quan es pot conside
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"ALICIA GIL_ANNA BERTRAN\r\n2on A EU Formatic Barcelona\r\n-Com definiries economía col·laborativa? Parlem bàsicament de consum col·laboratiu? Forma part de l’economia social i solidària? Segons la teva opinió, què és i que no és economía col·laborativa? \r\nL’economia col·laborativa es la interacció entre dos o més persones que poden beneficiar a moltes més. La diferència important radica en que un usuari pot agafar diversos rols a la vegada. Pot ser comprador o venedor a l’hora i forma part de una economia social. L’economia col·laborativa es que conductors particulars funcionin com a taxis. Blablacar: gràcies a aquesta plataforma, els usuaris poden compartir les despeses de viatges en cotxe entre ciutats. També hi ha solucions per compartir i trobar pàrquing com Parkfy.\r\n \r\n-En quines condicions creus que aquestes plataformes s’han de considerar un model de negoci similable el concepte “empresa tradicional” i no només un simple connector d’oferta i demanda? \r\nEls negocis tradicionals cada vegada més tenen plataformes digitals, així que es consideren com una empresa tradicional, no simplement una plataforma, ja que es un suport al negoci tradicional.\r\n \r\n-Penses que l’administració hauria de tenir més control sobre el que s’ofereix i es demanda mitjançant les plataformes i aplicacions digitals? O ha de dirigir els seus esforços a què els sistemes de reputació de les plataformes digitals funcionin correctament? \r\nSi l’administació tingués més control sobre el que s’ofereix i es demanda, obtindriem molta informació de una manera molt fácil i segurament la informació correcta, però no s’ha de deixar de costat el bon funcionament de la plataforma, sinó la gent deixarà d’interessar-li aquesta plataforma digital.\r\n \r\n \r\n-Creus que és interessant recollir aquest tipus d’informació? \r\nSi, em sembla interessant recollir aquest tipus d’informació perque així la plataforma pot saber més sobre les necessitats dels receptors, les características del públic que utilitza aquesta plataforma i el què volen.\r\n \r\n-Segons la teva opinió, el sistema actual està pensat per encaixar aquest nou agent? Quins creu que són els aspectos bàsics a considerar per adaptar el nostre sistema a quest nou agent? \r\nEl ciutadà agent productor pot dificultar el sistema actual, ja que aquest agent es més económic que l’actual i l’unic que pot aportar al sistema actual son pèrdues. Un dels aspectes bàsics són baixar els preus, fer promocions i sobretot actualitzar-se a les noves tecnologies i plataformes.\r\n \r\n-Quan una activitat es considera activitat de l’economia col·laborativa? És a dir, quan es pot conside"},"title":{"ca":"El nou rol del ciutadà agent productor"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...