Objectiu de la Consulta
Es demana l’opinió de la ciutadania prèviament a la redacció del text, per tal que les persones i les organitzacions més representatives potencialment afectades per la norma futura puguin opinar i fer aportacions sobre els problemes existents que es pretenen solucionar, i en especial sobre si és necessari i oportú aprovar una nova norma que agiliti i faci més eficient la col·laboració de l’administració pública amb els agents privats en la prestació dels serveis socials a la ciutadania, de forma que es simplifiquin els procediments, però alhora que es garanteixi la lliure concurrència i publicitat, així com la continuïtat de la prestació dels serveis a les persones usuàries.
Període de consulta
18/10/2017 al 9/11/2017
Grups als quals s'dreça la consulta
La consulta és oberta a tots els ciutadans, tanmateix es demana expressament el pronunciament de les següents entitats:
Taula del Tercer Sector Social de Catalunya
La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya.
La Unió, Associació d’Entitats Sanitàries i Socials.
Federació d’entitats de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de Catalunya (“Dincat”)
FEDAIA, Federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència
UPIMIR, Unió de Petites i Mitjanes Residencies
ACRA, Associació Catalana de Recursos Assistencials.
ASADE Associació d’Empreses d’Ajuda a Domicili Estatal.
ACESAP, Associació Catalana d’Empreses de Serveis d’Atenció a la Persona
Unió General de Treballadors de Catalunya.
Comissions Obreres de Catalunya.
Preguntes per centrar les aportacions i ordenar el debat
1.- Considera que s’ha descrit adequadament el problema? Hi ha aspectes que no s’han tingut en compte i que haurien de ser valorats per l’Administració de la Generalitat? Hi ha altres efectes negatius o positius derivats del marc normatiu vigent que s’estiguin produint actualment que no s’han posat en relleu a la documentació?
2.- S’haurien de preveure altres objectius diferents?
3.- Cal considerar altres alternatives a les proposades? Hi ha efectes de les alternatives esmentades que no s’hagin tingut en compte i que siguin rellevants?
4.- Com es considera que es pot garantir, en anàlogues condicions d’eficàcia, qualitat i rendibilitat social, la prioritat a les entitats sense afany de lucre?
5.- Com es considera que es pot garantir la qualitat en la prestació del servei?
Les aportacions a la consulta pública, també es poden fer enviant el formulari que es publica a l'apartat d'informació relacionada a l'adreça següent: projdecret.concertsocials.tsf@gencat.cat (l'administrador ha d'indicar el correu al qual s'han de trametre les al·legacions/aportacions). Sens perjudici, que es puguin fer arribar per altres mitjans admesos en dret.
Els comentaris que es facin al debat complementen el tràmit de consulta pública. Per tal de participar us heu de donar d'alta com usuaris a "Comentar" o bé a "Registra't"
Compartir