Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Prova Comitè de Profit

#Comitedeprofit Comitè de Prevenció de les Pèrdues i el Malbaratament i d'Aprofitament dels aliments

Estat Proposada
Tipus finançament Fons propis
Referència: II-ASSE-2022-03-59

Compartir l'enllaç:

Tornar al llistat

Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals

Repte: REPTE 1. CONEIXEMENT

Descripció

L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, interpretació i explotació estadística de les dades (determinació del/s factor/s de correcció); sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

Objectius

Distribució/Restaurants/Càterings/Menjadors col·lectius/Llars

Beneficiaris

Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Requeriments

1r semestre 2019 - 2n semestre 2020

Indicadors

% de malbaratament alimentari en la FORM

Paraules clau

Quantificació, malbaratament alimentari, residus orgànics

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes