Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals

Repte: REPTE 1. CONEIXEMENT

Descripció

L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, interpretació i explotació estadística de les dades (determinació del/s factor/s de correcció); sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

Objectius

Distribució/Restaurants/Càterings/Menjadors col·lectius/Llars

Beneficiaris

Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Requeriments

1r semestre 2019 - 2n semestre 2020

Indicadors

% de malbaratament alimentari en la FORM

Paraules clau

Quantificació, malbaratament alimentari, residus orgànics

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir