Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Mostra el text original Advertència: Pot ser que el contingut sigui traduït automàticament i no sigui 100% acurat.

Canvis a "B2. Estudiar era peada de carboni #que a cada tip de carn, informar ath consumidor a trauès der etiquetatge e redusir aquiu a on age major impacte."

Avatar Participagencat

Títol (Català)

  • +B2. Estudiar la petjada de carboni que té cada
  • +tipus de carn, informar al consumidor a través
  • +de l’etiquetatge i reduir allà on tingui major
  • +impacte.

Cos (Català)

  • +Promoure una dieta
  • +saludable i basada en la
  • +sobirania alimentària

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartís