Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia relativa al decret dels equipaments cívics de la Generalitat de Catalunya

Equipaments cívics

Fase 2 de 2
Tancament 12/08/2018 - 12/10/2018
Fases del procés

Circumstàncies, fonaments i motivacions

31/07/2018 23:32  
En el meu treball, hi ha una exposició prèvia i a final les meves propostes, sortides de les experiències com participant en una activitat durant uns anys en el Casal de referència. Tot està inclós en l'arxiu adjunt, encapsalat pel títol que he escollit.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2018-07-75244

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/consultapublicaequipamentscivics/f/2271/proposals/75244/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/consultapublicaequipamentscivics/f/2271/proposals/75244/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb andreslabella
A favor  

Els centres cívics poden ser un nus en les xarxes d'inclusió social. Les propostes del Sr. Vicenç van en la línia d'apropar les entitats a les persones i coordinar el seu potencial a més d'afavorir que el moviment de consum col·laboratiu permeti optimitzar els recursos.
La solitut no desitjada de la gent gran és un fenòmen en alça. Aquestes activitats coordinades podrien convidar a pal·liar els seus efectes. Però cal facilitar que les persones donin un primer pas per apropar-se. Així oferir una informació més humana i propera podria facilitar-ho.

Tal com he manifestat en el meu escrit de participació, faig esment de diferents temes que vaig considerar necessari posar-los sobre la taula, basats en la meva experiència como usuari del Casal de Sant Crist de Badalona. Hi han molt a millorar, sempre que la persones que tenen la responsabilitat de les administracions dels, fins ara, casals, millorin les seves capacitats per dintre de lo posible, sortir a explorar el territori i compartir desitjos amb altre entitats associatives, culturals, etc. Un casal no pot ser una illa, allunyada del barri on està ubicat.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...