Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Configuració de les galetes
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i que podria no estar actualitzada.
Cristhian Barazorda Castro_Miriam Esplugas Miravent
2onA EU Formatic Barcelona
L’època que estem vivint està totalment relacionada en una societat de consum que, ens agradi o no, està a l’ordre del dia. Però gran part de la població no pot assumir totes les despeses que aquesta comporta, i per això neixen les plataformes d’economia col·laborativa. Són creades per les necessitats personals però basades en la necessitat econòmica.
El nostre present ens demana compartir, expressar-nos, aprendre i moure’ns.
QUÈ ÉS ECONOMIA COL·LABORATIVA
L’economia col·laborativa no té una definició exacte, però partim de la base de que és un nou fenòmen que compta amb tot tipus de nivells de població i les seves necessitats, i es basa en la confiança i l’ús d’objectes o espais desaprofitats, i que amb aquest tipus d’economia se’n treu rendiment.
L’economia col·laborativa és l’acció de realitzar un intercanvi de necessitats entre particulars, i no necessàriament hi ha d’haver una transacció econòmica enmig, es a dir, una persona ofereix un tipus de serveis, ja sigui d’allotjaments o transports, a un altre que tingui aquesta necessitat o desig. Creiem que aquests intercanvis han existit sempre, però ara s’han posat tant de moda que l’abús ens ha portat als límits d’haver-ho de delimitar.
QUÈ NO ÉS ECONOMIA COL·LABORATIVA
Avui en dia s’ha trencat aquest tipus de col·laboració que hi havia entre les persones, es a dir, que aquest tipus d’economia que s’ha conegut fins ara com un intercanvi de favors, actualment, es comença a aprofitar del tractes per rebre’n diners i a conseqüència d’això, aquest tipus d’economia es converteix en economia submergida, ja poden ser diners no declarats enlloc, simplement com a complementaris al sou (sempre i quant no passin dels 3.500). Però això es converteix en un problema quan els diners rebuts són superiors al nivell del sou declarar.
Aquests tipus d’intercanvis, formen part de la vida social i solidària, ja que moltes vegades els intercanvis no son equitatius, però si satisfactoris.
CONDICIONS DE MODEL DE NEGOCI DE LES NOVES PLATAFORMES ENVERS LES TRADICIONALS
Actualment les noves plataformes que existeixen al nostre voltant, es dediquen a promoure l’economia col·laborativa, però han passat de ser un sistema col·laboratiu a un sistema tradicional de negoci pel fet de que hi ha un intercanvi econòmic pel servei ofert.
La idea de col·laboració entre particulars per alguna necessitat concreta sense l’ànim de lucre o simplement pel fet d’ajudar-se mútuament ja no és com anys enrere, ara mateix aquestes plataformes serve
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Cristhian Barazorda Castro_Miriam Esplugas Miravent\r\n2onA EU Formatic Barcelona\r\nL’època que estem vivint està totalment relacionada en una societat de consum que, ens agradi o no, està a l’ordre del dia. Però gran part de la població no pot assumir totes les despeses que aquesta comporta, i per això neixen les plataformes d’economia col·laborativa. Són creades per les necessitats personals però basades en la necessitat econòmica. \r\nEl nostre present ens demana compartir, expressar-nos, aprendre i moure’ns.\r\n\r\nQUÈ ÉS ECONOMIA COL·LABORATIVA\r\n\r\nL’economia col·laborativa no té una definició exacte, però partim de la base de que és un nou fenòmen que compta amb tot tipus de nivells de població i les seves necessitats, i es basa en la confiança i l’ús d’objectes o espais desaprofitats, i que amb aquest tipus d’economia se’n treu rendiment.\r\n\r\nL’economia col·laborativa és l’acció de realitzar un intercanvi de necessitats entre particulars, i no necessàriament hi ha d’haver una transacció econòmica enmig, es a dir, una persona ofereix un tipus de serveis, ja sigui d’allotjaments o transports, a un altre que tingui aquesta necessitat o desig. Creiem que aquests intercanvis han existit sempre, però ara s’han posat tant de moda que l’abús ens ha portat als límits d’haver-ho de delimitar.\r\n\r\nQUÈ NO ÉS ECONOMIA COL·LABORATIVA\r\n\r\nAvui en dia s’ha trencat aquest tipus de col·laboració que hi havia entre les persones, es a dir, que aquest tipus d’economia que s’ha conegut fins ara com un intercanvi de favors, actualment, es comença a aprofitar del tractes per rebre’n diners i a conseqüència d’això, aquest tipus d’economia es converteix en economia submergida, ja poden ser diners no declarats enlloc, simplement com a complementaris al sou (sempre i quant no passin dels 3.500). Però això es converteix en un problema quan els diners rebuts són superiors al nivell del sou declarar.\r\n\r\nAquests tipus d’intercanvis, formen part de la vida social i solidària, ja que moltes vegades els intercanvis no son equitatius, però si satisfactoris.\r\n\r\nCONDICIONS DE MODEL DE NEGOCI DE LES NOVES PLATAFORMES ENVERS LES TRADICIONALS\r\n\r\nActualment les noves plataformes que existeixen al nostre voltant, es dediquen a promoure l’economia col·laborativa, però han passat de ser un sistema col·laboratiu a un sistema tradicional de negoci pel fet de que hi ha un intercanvi econòmic pel servei ofert.\r\nLa idea de col·laboració entre particulars per alguna necessitat concreta sense l’ànim de lucre o simplement pel fet d’ajudar-se mútuament ja no és com anys enrere, ara mateix aquestes plataformes serve"},"title":{"ca":"El nou rol del ciutadà agent productor"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...