Sóc mare de una nena que va a P5 a una escola pública de Sant Cugat i ens acabem d’assabentar aquesta tarda a las 18h30 de la consulta, és a dir, unes 5h30 abans de que s’acabi el termini de la consulta, quan hi havia, en teoria, des del 24 de gener (data del document de la consulta) per a fer-ho, oi? Veient la quantitat de comentaris que hi ha (és a dir, només un a part del meu i en data del 25 de gener), podem suposar que tots els pares de l’escola pública estem iguals: DESINFORMATS!!! Ningú s’ha assabentat d’aquesta consulta.
Així que aquí va la meva pregunta: perquè fer la consulta si no s’ha fet la difusió d’aquesta a les escoles per a que les respectives AMPES puguin informar amb temps als pares? Només per a poder pretendre que Catalunya es democràtica i respecta els seus habitants?
A qui voleu enganyar? Ja esteu una cop intentant passar l’acord marc per darrere dels pares que, per cert, estan pagant el servei de menjador, com ho vau intentar l’estiu passat?
Els pares, via les AMPES haurien de decidir el que volen pels seus fills. I no un govern corromput que intenta fer passar les grans empreses davant de les petites. Ja sabem malauradament com va al món avui dia. Tot el que es decideix a les grans esferes només es fa per a que els pocs que són al poder puguin embutxacar-se tot el que poden fins que s’agafin una jubilació daurada i tot al cost de la classe mitjana o mitjana-baixa, prenent decisions desatrosses pel país i els seus habitants. Quant hauran pagar les grans empreses de servei de càtering escolar per a poder tenir aquest decret al seu favor?
Ja n’hi ha prou de pagar sense poder decidir i deixar-se robar amb total impotència.
Els pares sí que tenen com a objectiu el bé dels seus fills, no els governs. Que ens deixin decidir quina empresa volem contractar aplicant els nostres criteris. Els servei de menjador no es resumeix a donar de menjar els fills, és un moment idoni per a educar-los a nivell d’alimentació com a molts altres nivells. Aprenen a compartir, a esperar el seu torn, a servir els demés, a parar la taula i recollir-la, a més a més poden fer activitats que tenen per objectiu de desenvolupar les seves intel·ligències emocionals.
Nosaltres, a Sant Cugat, tenim la sort de tenir una associació que fa tot això (a més a més de que mengen productes de proximitat i alguns bios. Això va a favor del desenvolupament de la economia local i de les petites empreses) i opera a altres llocs. Vull pensar que no és la única que ho fa d’aquesta manera. És clar que això té un cost més elevat que agafar el proveïdor més tirat de preu del mercat per a donar quelcom de menjar als no
Compartir