Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Comissions de desembassament de l'Agència Catalana de l'Aigua

Espais per a la deliberació sobre la gestió de les masses d'aigua de cada conca

Ajuda

Són espais de trobada entre Administració i ciutadania per a dur a terme debats regulars a l’entorn de polítiques sectorials.

Pots conèixer tots els consells de participació de la Generalitat, les seves funcions i qui en forma part. També pots consultar l’activitat i les deliberacions d’aquests òrgans.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

Espais per a la deliberació sobre la gestió de les masses d'aigua de cada conca

Les comissions de desembassament de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) assumeixen les funcions de participació en la gestió dels recursos hídrics de les conques internes catalanes.

En concret hi ha establertes 4 comissions de desembassament (Ter-Llobregat, Muga, Foix i Riudecanyes), corresponents als diferents trams regulats de les principals conques i sistemes del districte de conca fluvial de Catalunya.

En aquestes comissions es determinen les dotacions d'aigua per a satisfer les diverses necessitats d'abastament, reg i usos ambientals, i també s'aborden els temes d'interès de cada àmbit.


Informació relacionada

Comissions de desembassament

Seguiment Veure tots els resultats (1)

Veure tots els resultats (1)
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2017-10-3

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/assemblies/comissions-desembassament-agencia-catalana-aigua/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/assemblies/comissions-desembassament-agencia-catalana-aigua/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>