Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Consell per a l'Ús Sostenible de l'Aigua

Espai per a la deliberació sobre la planificació hidrològica

Ajuda

Són espais de trobada entre Administració i ciutadania per a dur a terme debats regulars a l’entorn de polítiques sectorials.

Pots conèixer tots els consells de participació de la Generalitat, les seves funcions i qui en forma part. També pots consultar l’activitat i les deliberacions d’aquests òrgans.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

Espai per a la deliberació sobre la planificació hidrològica

El Consell per a l'Ús Sostenible de l'Aigua (CUSA) és l'òrgan d'assessorament de l'Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i de participació en l'elaboració dels instruments de la planificació hidrològica.  

Els membres del Consell provenen de les administracions locals, d’entitats ambientals, d’entitats d’usos agraris i ramaders, del món acadèmic, d’entitats dels usos recreatius, d’entitats dels usos industrials i de les associacions de veïns.

És l’espai on es pot deliberar sobre com desenvolupar noves polítiques relatives a la planificació de la gestió de les masses d’aigua, juntament amb les comissions de desembassament. La seva valoració, dictamen i aportacions són prèvies a la presa de decisions del Govern en matèria de planificació hidrològica.


Informació relacionada

Consell per a l'Ús Sostenible de l'Aigua

Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2017-10-1

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/assemblies/consell-us-sostenible/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/assemblies/consell-us-sostenible/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>