Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Sessions informatives de la Delegació del Govern a Alemanya

Propostes per a futures sessions informatives

Ajuda

Són espais de trobada entre Administració i ciutadania per a dur a terme debats regulars a l’entorn de polítiques sectorials.

Pots conèixer tots els consells de participació de la Generalitat, les seves funcions i qui en forma part. També pots consultar l’activitat i les deliberacions d’aquests òrgans.

Tanca l'ajuda
Aquest és un consell de participació privat

Sobre aquesta assemblea

La Delegació del Govern a Alemanya organitza en una periodicitat mensual sessions informatives destinades a la comunitat catalana resident a Alemanya. L'objectiu del consell de participació present és conèixer els interessos i inquietuds de les catalanes i els catalans que viuen a Alemanya per tenir-los en compte a l'hora d'organitzar sessions futures.

Un cop al mes la Delegació del Govern a Alemanya organitza una sessió informativa per a la comunitat catalana resident a Alemanya. Prèviament a la pandèmia els actes tenien lloc a la seu de la Delegació a Berlín. A causa de les restriccions sanitàries els últims actes s’han hagut de celebrar de manera telemàtica. A tall d’exemple, podeu mirar la presentació de la novel·la L’obrador dels prodigis de Sílvia Tarragó i Christian Escribà o la presentació del llibre “L’assasinat de Guillem de Berguedà” de Francesc Ribera.Sessions informatives de la Delegació del Govern a Alemanya: Aquest és un consell de participació privat, transparent

Propòsit de l'acció

A l’hora de triar els temes de les sessions informatives ens basem en propostes que ens van arribant des dels casals catalans a Alemanya, així com també propostes individuals que algunes i alguns de vosaltres ens feu arribar per correu.

Per tal de democratitzar la presa de decisions i amb la intenció de proporcionar-vos actes informatius que realment siguin del vostre interès, obrim aquest espai on totes i tots vosaltres podreu votar les propostes ja existents i, a l’hora, fer-ne de noves. 

Grup promotor Delegació del Govern a Alemanya
Àrea municipal Alemanya
Qui participa Comunitat catalana a Alemanya
Què es decideix Temes dels futurs berenars informatius de la DGDE
Com es decideix A través de la votació de les propostes fetes per la comunitat catalana a Alemanya
Departament Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Tipus de consell de participació Participativa
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2021-01-46

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/assemblies/sessionsinfo/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/assemblies/sessionsinfo/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>