Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Consultes de la Comissió Europea

Consultes públiques posades en marxa per la Unió Europea

Fase 1 de 2
Participació 01/10/2018 - 01/10/2022
Fases del procés
Ajuda

Són debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern. El Govern adquireix el compromís d’escoltar-les, incorporar-les quan escaigui i explicar a la ciutadania les decisions preses, enriquides amb aquesta participació.

Pots fer les teves aportacions en línia, assistir a sessions presencials o consultar les aportacions d’altres participants.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

Espai al portal de participació de la Generalitat de Catalunya on s'enllaça a la pàgina de la Unió Europea (UE) en matèria de consultes públiques.


Avui en dia, les activitats de la Unió Europea afecten a les vides de milions de ciutadans. La interacció entre les institucions europees i la ciutadania és una condició necessària en una cultura de la democràcia, i les decisions de les institucions europees han de prendre's de la manera més oberta possible.

Per això és imprescindible poder comptar amb informació periòdica sobre la planificació i preparació de les noves iniciatives de la UE.

Amb aquesta iniciativa es pretén estar millor informats i preparats per a seguir el procés de presa de decisions a la UE i participar-hi.


PARTICIPAR EN LES CONSULTES DE LA UE

Les consultes públiques desenvolupades permeten opinar sobre l'abast, les prioritats i el valor afegit de l'actuació de la UE en màteria de noves iniciatives o d'avaluació de les polítiques i lleis vigents.

Les consultes es realitzen mitjançant qüestionaris elaborats per a cada cas. Les consultes públiques romanen obertes durant un període de 12 setmanes.

Pots veure i participar a totes les consultes actives enllaçant a continuació.

Vull participar


SEGUIR LES NOTIFICACIONS SOBRE LES CONSULTES

Tens al teu abast la possibilitat de suscriure't a les notificacions sobre les consultes públiques de la UE.

Aquest enllaç permetrà a tots els interessats en les polítiques públiques de la UE rebre informació sobre les fulles de ruta que es vagin publicant i les consultes públiques que es facin.

Vull subscriure'mQui hi participa Cada consulta pot tenir particularitats. De forma general, es convida a participar a totes les parts interessades, incloent-hi els ciutadans particulars, les empreses, les organitzacions i les administracions públiques.
Departament Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Disposa de retorn No
Data d'inici 01 de Octubre de 2018
Data de finalització 01 de Octubre de 2022
Referència: II-PART-2018-10-156

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/ConsultesUnioEuropea/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/ConsultesUnioEuropea/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>