Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Són debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern. El Govern adquireix el compromís d’escoltar-les, incorporar-les quan escaigui i explicar a la ciutadania les decisions preses, enriquides amb aquesta participació.

Pots fer les teves aportacions en línia, assistir a sessions presencials o consultar les aportacions d’altres participants.

Consulta sobre la nova regulació de l’artesania alimentària a Catalunya

Artesania alimentària

Quant a aquest procés

Catalunya ha estat des de sempre un país que, en el camp alimentari, s’ha caracteritzat per tenir una gran diversitat d’empreses, que han elaborat els seus productes amb unes característiques individualitzades molt arrelades en el hàbits de consum.


Aquesta producció artesana, que utilitza mètodes tradicionals d’elaboració basats en la pràctica del bon fer artesà, s’ha de conservar i promocionar des de l’Administració ja que degut al fenomen de la globalització cada vegada hi ha una major uniformitat en la producció d'aliments i cal adoptar mesures orientades a mantenir aquest patrimoni alimentari diferencial del nostre país.


Però a conseqüència de la sentència 298/2016, de 15 de novembre, s’accepta que la menció “artesà” i els seus derivats es puguin incloure en l’etiquetatge d’una empresa, encara que no estigui registrada com a empresa artesana alimentària.

Referència: II-PART-2018-08-145

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir