Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per elaborar el Pla de Govern Obert

Elaboració del Pla de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya

Fase 1 de 2
Disseny del procés participatiu 01/11/2018 - 07/01/2019
Fases del procés
Ajuda

Són debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern. El Govern adquireix el compromís d’escoltar-les, incorporar-les quan escaigui i explicar a la ciutadania les decisions preses, enriquides amb aquesta participació.

Pots fer les teves aportacions en línia, assistir a sessions presencials o consultar les aportacions d’altres participants.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

Durant els primers mesos de l’any 2019, en el marc de l’elaboració Pla Govern Obert de la Generalitat 2019-2021, s’obrirà un procés participatiu a la ciutadania en relació a les prioritats de les polítiques públiques de la Generalitat de Catalunya en matèria de Dades Obertes, Transparència, Participació ciutadana i integritat pública.

Està previst que el procés participatiu es desenvolupi tant de forma presencial, en tallers i trobades, com de forma telemàtica, a través d'aquest portal.

Es convocarà a col·lectius interessats en aquestes temàtiques, així com a la ciutadania en general, perquè puguin fer les seves propostes.


Si esteu interessats en visualitzar el grau d’avenç del Pla de Govern Obert 2017-2018 corresponent a data 30.06.2018 podeu fer-ho en aquest enllaç. Podreu consultar el recull dels avenços tant a nivell global, com pels àmbits, els objectius estratègics, els objectius operatius i les actuacions en què s’estructura el Pla.


Pel que fa al desenvolupament del procés participatiu, les dates són orientatives temporalment.

Està previst que el procés participatiu es desenvolupi durant el primer trimestre de 2019.

Qui hi participa Col·lectius interessats en transparència, dades obertes, participació, així com a la ciutadania en general, perquè puguin fer les seves propostes.
Departament Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Disposa de retorn No
Data d'inici 01 de Gener de 2019
Data de finalització 31 de Març de 2019
Referència: II-PART-2018-10-168

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/governobert/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/governobert/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

Encara no hi ha estadístiques.