Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Consulta prèvia de modificació de l’Ordre de 8 de març de 1999, de convocatòria pública per a la participació d'entitats en el Projecte Òmnia

Programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius en risc de vulnerabilitat

Fase 1 de 1
Retorn 28/11/2017 - 29/11/2017
Fases del procés
Ajuda

Són debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern. El Govern adquireix el compromís d’escoltar-les, incorporar-les quan escaigui i explicar a la ciutadania les decisions preses, enriquides amb aquesta participació.

Pots fer les teves aportacions en línia, assistir a sessions presencials o consultar les aportacions d’altres participants.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

Consulta prèvia de modificació de l’Ordre de 8 de març de 1999, de convocatòria pública per a la participació d'entitats en el Projecte Òmnia 

El Projecte Òmnia és un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius en risc de vulnerabilitat, impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària que, utilitzant com a instrument les tecnologies d’informació i comunicació (TIC), cerca millorar i afavorir la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat, tant de manera individual com col·lectiva. S’adreça a la població general, tot i que posa èmfasi en atendre les necessitats de les persones en risc social, en situació d’atur, infants i joves, gent gran i famílies.


El conjunt de la Xarxa Òmnia compta amb 113 punts de servei arreu del territori català, que són gestionats per entitats de diversa índole com entitats sense afany de lucre, ens locals, o per altres departaments de la Generalitat de Catalunya. Aquest model plural i diversificat de gestió és una de les fortaleses de la Xarxa Òmnia, atès que les entitats col·laboradores aporten proximitat i coneixement del territori on s’ubiquen.

En l’actualitat 26 entitats sense afany de lucre estan acreditades com a col·laboradores del Projecte Òmnia. L’objectiu de la regulació que es sotmet a consulta prèvia a la ciutadania és actualitzar i regularitzar les entitats col·laboradores del Projecte Òmina.

Departament Treball, Afers Socials i Famílies: ocupació
Disposa de retorn No
Data d'inici 29 de Novembre de 2017
Data de finalització 29 de Novembre de 2017
Referència: II-PART-2018-05-127

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/projecte-omnia/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/projecte-omnia/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

Encara no hi ha estadístiques.