Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del reglament relatiu a la forma de representació, al règim de designació dels representants, a la concreció de les funcions i altres aspectes funcionals de la Taula Social del Transport Públic de Catalunya

Posada en funcionament de la Taula Social del Transport

Fase 1 de 1
Retorn 28/11/2017 - 29/11/2017
Fases del procés
Ajuda

Són debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern. El Govern adquireix el compromís d’escoltar-les, incorporar-les quan escaigui i explicar a la ciutadania les decisions preses, enriquides amb aquesta participació.

Pots fer les teves aportacions en línia, assistir a sessions presencials o consultar les aportacions d’altres participants.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

Consulta pública prèvia a l'elaboració del reglament relatiu a la forma de representació, al règim de designació dels representants, a la concreció de les funcions i altres aspectes funcionals de la Taula Social del Transport Públic de Catalunya

Objectiu:

L’objectiu fonamental de la iniciativa és possibilitar la posada en funcionament d’aquesta Taula Social del Transport Públic de Catalunya, com a òrgan de participació, informació i seguiment dels usuaris en les polítiques de transport públic i, en especial, del finançament, dels títols i del sistema tarifari d’aquest transport.

L’objectiu de la consulta és poder rebre aportacions, sempre en el marc fixat per la Llei 21/2015, del 29 de juliol, de finançament del sistema de transport públic de Catalunya, per definir la composició i les funcions d’aquesta Taula Social que incideix sobre un aspecte tan essencial per la ciutadania com és el servei públic de transport de viatgers.

 

De forma orientativa, es plantegen les preguntes següents per tal de facilitar la reflexió i les posteriors aportacions:

a) Quines persones, entitats o organitzacions considereu haurien d’estar representades a la Taula Social del Transport Públic de Catalunya?

b) Quins aspectes vinculats amb el finançament del transport públic penseu que haurien de ser objecte d’estudi en la Taula esmentada?

 

Grups als quals s'adreça la consulta:

L’article 24 de la Llei 21/2015, del 29 de juliol, de finançament del sistema de transport públic de Catalunya, preveu en el seu apartat segon que han de tenir representació a la Taula Social del Transport Públic de Catalunya les entitats sindicals, socials, mediambientals i de consumidors i usuaris que actuïn en l’àmbit del transport públic.

Per tant, sense perjudici que la consulta s’adreci al conjunt de ciutadans i organitzacions, les abans esmentades són les entitats especialment cridades a participar en aquesta consulta.

 

Mitjans de participació:

Per realizar la vostra aportació ho podeu fer a través del portal Participa Gencat; us heu de donar d'alta prèviament com a usuaris clicant l’opció “Registra’t" i després "Comentar", o , si ho preferiu, envieu un correu electrònic a la Direcció General de Transports i Mobilitat a través de l'adreça: juridic-dgtm.tes@gencat.cat.

Qui hi participa Les entitats sindicals, socials, mediambientals i de consumidors i usuaris que actuïn en l’àmbit del transport públic.
Departament Territori i Sostenibilitat
Disposa de retorn No
Data d'inici 29 de Novembre de 2017
Data de finalització 29 de Novembre de 2017
Referència: II-PART-2018-05-128

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/taula-social-transport/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/taula-social-transport/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

Encara no hi ha estadístiques.