Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya - Si has rebut una de les 20.000 invitacions, pots inscriure-t'hi aquí
" class="part-icon-bars">

Aportacions per al 3r Congrés de l'Associacionisme i el Voluntariat

Aportacions per al 3r Congrés de l'Associacionisme i el Voluntariat

Fase 2 de 2
Fase final 29/11/2017 - 29/11/2017
Fases del procés
Ajuda

Són debats estructurats al voltant de polítiques públiques per a incorporar les veus de la ciutadania en les decisions del Govern. El Govern adquireix el compromís d’escoltar-les, incorporar-les quan escaigui i explicar a la ciutadania les decisions preses, enriquides amb aquesta participació.

Pots fer les teves aportacions en línia, assistir a sessions presencials o consultar les aportacions d’altres participants.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, i amb la col·laboració del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, impulsa el 3r. Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat a Catalunya, que tindrà lloc el proper 20 de maig de 2016, a Barcelona.

Durant els mesos previs al Congrés, i gràcies al suport de la Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, s’ha organitzat un procés participatiu d’ampli abast territorial per incorporar i sumar el màxim nombre de veus i visions en la celebració d’aquest Congrés. Aquesta fase prèvia participativa, organitzada a través de sessions arreu del territori, ha de ser el canal a través del qual poder escoltar els anhels i inquietuds del sector. Les conclusions que se n’extreguin serviran per construir els debats i les deliberacions que han de tenir lloc el dia 20 de maig durant la celebració del Congrés i, a la vegada, han d’impulsar l’acció de Govern en relació al món associatiu i el voluntariat, a través del III Pla Nacional de l’Associacionisme i del projecte de Llei de foment de l’Associacionisme i el Voluntariat.

Coincidint amb el procés participatiu que es fa arreu del territori es proposen les següents qüestions per que feu les vostres aportacions:

            . Com impulsar l’associacionisme i el voluntariat des de l’Adminstració?

            . Com les entitats privades sense ànim de lucre poden incidir en les polítiques públiques?

. Com fomentar el treball en xarxa de les entitats privades sense ànim de lucre, entre elles i amb altres agents?

Propostes Veure tots (1)

Veure tots (1)
Departament Treball, Afers Socials i Famílies: ocupació
Disposa de retorn No
Data de finalització 11 de Maig de 2016
Referència: II-PART-2016-02-30

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/tercer-congres-associacionisme-voluntariat/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://preproduccio.participa.gencat.cat/processes/tercer-congres-associacionisme-voluntariat/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>